Onze Vliegtuigen

ACE heeft de Italiaanse Blackshape BS-100 Prime geselecteerd vanwege de unieke militaire “look en feel” die deze toestellen hebben. Deze nieuwe generatie, zeer lichte, volledig van koolstof vezel gefabriceerde vliegtuigen bieden vliegeigenschappen die ze uitermate geschikt maken voor training en Air Combat. De cockpit is overzichtelijk, modern en het interieur is volgens Italiaanse maatstaven volledig in leer afgewerkt. Uniek zijn de tandem seats met “bubble canopy” waardoor het zicht naar buiten bijna 360 graden is, vergelijkbaar met de F-16. Als student zit u voorin waardoor u het gevoel heeft helemaal alleen te vliegen.

Alhoewel de Blackshape een propeller vliegtuig is gedraagt hij zich door de directe besturing, gashandel links en stick in het midden gecombineerd met de kleine vleugels, als een kleine jet.
Het vliegtuig is zeer aerodynamisch en heeft een intrekbaar elektrisch landingsgestel waardoor hij behoort tot de snelste in zijn categorie. U zult versteld staan van de soepele vliegeigenschappen en de agressieve manoeuvres die mogelijk zijn. Hij draait zelfs tweemaal zo snel als de F-16!

Onze Blackshapes hebben militair grijs/donkergrijze kleuren met oranje details op de vleugels voor verbeterde zichtbaarheid tijdens dynamische luchtgevechten.
Deze nieuwe generatie vliegtuigen zijn extreem veilig en uitgerust met een speciaal Parachute Rescue System waarmee het vliegtuig, inclusief vliegers, veilig kunnen landen in geval van een zeldzaam geval van nood.

 


ACE maakt jouw droom mogelijk!